Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σπέρνω

Αρχική » Oneiro » σπέρνω

Ονειροκρίτης σπέρνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σπέρνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καλλιέργεια

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Σχετικά όνειρα

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Ο θυμός γενικά αποτελεί μια αρνητική έκφανση της ανθρώπινης φύσης και ή ερμηνεία του είναι σχετικά περίπλοκη.
    Δείτε το λήμμα θυμός, για την ακριβή ερμηνεία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ανύπαντρος και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, καθώς δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία ως σύμβολο..

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Στα όνειρα γενικά τα περιττώματα συμβολίζουν οικονομικό κέρδος.

    Εάν δείτε ότι έχετε διάρροια, τότε να περιμένετε ένα πιθανό αλλά και αναπάντεχο οικονομικό κέρδος το οποίο θα έρθει γρήγορα.

  • Η σύγχρονη τεχνολογία έχει ήδη προσλάβει, σε μερικούς τομείς, εφιαλτικές διαστάσεις.

    Έτσι, γεγονότα που μόλις πριν λίγα χρόνια ανήκαν στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας αντιμετωπίζονται πλέον ως απολύτως πιθανά και «φυσιολογικά».

Εγγραφή στο RSS - σπέρνω