Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διακρατικό

Αρχική » Oneiro » διακρατικό

Ονειροκρίτης διακρατικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διακρατικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Αν στο όνειρο δείτε ένα σμήνος πουλιών ψηλά στον ουρανό, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε τι πουλιά είναι, να περιμένετε για ένα διάστημα εμπόδια και αναποδιές σε ότι επιχειρήσετε.

    Αν έχετε κλείσει ένα πουλί μέσα σε κλουβί, να περιμένετε υλικές επιτυχίες και κέρδη.

  • Το λάθος συμβολίζει άγχος και αγωνία.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι κάνετε λάθος τότε πιθανό να βιώνετε μία περίοδο γεμάτη άγχος και το συναίσθημα αυτό αντικατοπτρίζεται και στο όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι περιβάλλεστε από ζευγάρια αλλά έχετε παθητική στάση ως προς αυτό που συμβαίνει και καμία ανάμειξη, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομες στεναχώριες που θα σας καταβάλουν.

  • Το περίστροφο, στη Φροϊδική ερμηνευτική των ονείρων είναι ένα σύμβολο που υποκαθιστά τον φαλλό.

    Στην μαντική των ονείρων, όμως, αποκτά διαφορετική σημασία.

Εγγραφή στο RSS - διακρατικό