Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πόνος

Αρχική » Oneiro » πόνος

Ονειροκρίτης πόνος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πόνος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καρδιά

Ονειροκρίτης καρδιά

Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά.

καραμέλες

Ονειροκρίτης καραμέλες

Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

Στενοχώριες και ατυχίες περιμένουν όσους γλυκαθούν από καραμέλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος.

ποδάγρα (ασθένεια)

Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο η ποδάγρα σίγουρα δεν αποτελεί κάτι ευχάριστο.
Ωστόσο η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με την ηλικία αυτουνού που το βλέπει.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
    Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

  • Τα όνειρα στα οποία ισορροπούμε σε κάποιο σκοινί ή ύψος υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε κάποια φοβία που έχουμε (έστω και υποσυνείδητα) σχετική με τα ύψη.

    Εφόσον δεν συντρέχει κάποια φοβία με τα ύψη το όνειρο έχει πολύ συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κινδυνεύετε, από οτιδήποτε, το όνειρό σας προμηνύει πως οι μπελάδες που σας κυνηγάνε, θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

  • Η θημωνιά είναι σωρός από θερισμένα σπαρτά ή άλλα φυτά τα οποία οι αγρότες δένουν σε "μπάλες" κατά τον θερισμό.
    Αν στο όνειρό σας δείτε θημωνιές , να περιμένετε πλούτο και ευημερία.

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

Εγγραφή στο RSS - πόνος