Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άνθρακας

Αρχική » Oneiro » άνθρακας

Ονειροκρίτης άνθρακας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άνθρακας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κάρβουνα

Ονειροκρίτης κάρβουνα

Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πάτε στην τουαλέτα, αλλά χωρίς να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα συμβεί κάτι δυσάρεστο.

    Αν όμως δείτε ότι ουρείτε ή αφοδεύετε, σημαίνει ότι κάτι που σας απασχολεί, θα έχει θετικό αποτέλεσμα για εσάς.

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

    Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη.

  • Αν δείτε ότι πιαστήκατε μέσα σε ανεμοστρόβιλο, σημαίνει ότι πιθανόν θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστα γεγονότα.

  • Ο πωλών τοις μετρητοίς, ...και ο πωλών επί πιστώσει... λέει η λαϊκή σοφία.
    Η ακαταστασία στα όνειρα είναι ένδειξη μιας εγκατάλειψης ή μιας παραίτησης, δηλαδή μιας ψυχολογικής στάσης που μπορεί να αποβεί ολέθρια για τις επαγγελματικές ή ερωτικές μας σχέσεις.

  • Παρότι το να βλέπετε στον ύπνο σας ένα σφαγείο δεν φαίνεται αρχικά και πολύ ευοίωνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένα από τα όνειρα που μεταφράζονται από τα πολύ παλιά χρόνια ως ένδειξη εξέλιξης και άνθησης στον επαγγελματικό τομέα.

Εγγραφή στο RSS - άνθρακας