Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θράκα

Αρχική » Oneiro » θράκα

Ονειροκρίτης θράκα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θράκα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κάρβουνα

Ονειροκρίτης κάρβουνα

Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

ψήνω - ψητό

Το ψήσιμο είναι μια συνήθεια που ,αν όχι όλοι, περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε να κάνουμε.
Ανεξάρτητα όμως από το αν μας αρέσει ή όχι στην πραγματική ζωή, το ψήσιμο στον ονειρικό μας κόσμο προμηνύει ευχάριστες ειδήσεις σύντομα.

καστανιά

Ο καρπός της καστανιάς στο όνειρο μας προμηνύει μεγάλες συμφορές ειδικά στην περίπτωση που τον τρώμε.
Στην περίπτωση όμως που τα δούμε στην φωτιά τότε θα καλό θα ήταν να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για ευθύνες που ίσως μας λυγίσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

  • Εάν το ποτήρι ήταν γεμάτο στο όνειρο, θα έχετε συναισθηματική πληρότητα και οικογενειακή ευτυχία.

    Αν είναι άδειο το ποτήρι, θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους ώστε να αντιμετωπίσετε την ρουτίνα και τα αρνητικά που την συνοδεύουν.

    Αν σπάσει το ποτήρι, ελοχεύει κίνδυνος για αρρώστια.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Ο Άδης είναι ένας τόπος θλίψης.

    Έτσι και στα όνειρα, ο Άδης σχεδόν πάντα προϋποθέτει εφιάλτη.

    Άν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε στον Άδη, σημαίνει πως στο άμεσο μέλλον, και ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σας απασχολήσουν σημαντικά προβλήματα που έχουν σχέση με την διαβίωση.

Εγγραφή στο RSS - θράκα