Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καρυδόψιχα

Αρχική » Oneiro » καρυδόψιχα

Ονειροκρίτης καρυδόψιχα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καρυδόψιχα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καρύδια

Ονειροκρίτης καρύδια

Τα καρύδια θεωρούνται σημάδι ευμάρειας και πυγμής, και αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό.

Αν στον ύπνο σας δείτε ότι τρώτε καρύδια (που έχουν το κέλυφος και τα σπάτε) πάλι η ευτυχία σας εξαρτάται απ' τον αν τα καρύδια περιέχουν πλούσιο και νόστιμο καρπό ή αν είναι άδεια ή σάπια.

Σχετικά όνειρα

  • Ο μούστος θεωρείτε, παραδόξως, αρνητικό σύμβολο στα όνειρα και προοιωνίζει γενικά ανησυχία ή και στεναχώρια.
    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μούστο ή ότι τρώτε ή πίνετε μούστο να περιμένετε ότι κάποια συμβάντα ή καταστάσεις μέσα στην οικογένεια θα σας στενοχωρήσουν.

  • Το νησί στο όνειρο συμβολίζει απομόνωση και σωματικό κόπο.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα.

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Η λεύκα συμβολίζει ηρεμία.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας λεύκα, σε όποια κατάσταση κι αν τη δείτε, συμβολίζει οικογενειακή ηρεμία η οποία θα διώξει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζατε και θα σας βοηθήσει στο να ξανανιώσετε δημιουργικοί.

Εγγραφή στο RSS - καρυδόψιχα