Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιππότης

Αρχική » Oneiro » ιππότης

Ονειροκρίτης ιππότης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιππότης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κάστρο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Καθώς ο τουρισμός είναι πια κομμάτι της ζωής μας, είναι πολύ φυσικό να επηρεάζονται και τα όνειρά μας και να προκύπτουν καινούργια ονειρικά σύμβολα προς ερμηνεία.

  • Εάν δείτε στο ύπνο σας ότι διαπράττεται εμπρησμό τότε αυτό συμβολίζει ότι έχετε πολύ θυμό και παράπονο από τους ανθρώπους δίπλα σας.
    Εάν κάποιος άλλος είναι ο εμπρηστής τότε να είστε έτοιμοι για να απογοητευθείτε από κοντινά σας πρόσωπο απροσδόκητα.

  • Η κατάρα στο όνειρο όσο περίεργο και να ακούγετε αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Είναι ένα από τα όνειρα τα οποία έχουν αντίθετη ερμηνεία.

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Το νησί στο όνειρο συμβολίζει απομόνωση και σωματικό κόπο.

Εγγραφή στο RSS - ιππότης