Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιππότες

Αρχική » Oneiro » ιππότες

Ονειροκρίτης ιππότες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιππότες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κάστρο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

Σχετικά όνειρα

  • Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας να σας κάνουν έξωση τότε να περιμένετε δυσκολίες σε διάφορα θέματα και κυρίως αποτυχίες για τις οποίες όμως ευθύνεστε κυρίως εσείς, λόγω λαθών.

  • Η παρουσία του γερανού θεωρείται καλός οιωνός στα όνειρα.

    Αν δείτε γερανούς να πετάνε σε σχηματισμούς, μια μεγάλη αλλαγή επίκειται στη ζωή σας. Κάποιο μακρινό, υπερπόντιο ίσως, ταξίδι διαγράφεται στον ορίζοντα.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Η λίμνη είναι ένα ονειρικό σύμβολο με ποικίλες ερμηνείες.

    Όμορφη λίμνη, με καθάρια νερά και γύρω της τοπία υπέροχα, προοιωνίζει αδιατάρακτη οικογενειακή ζωή, ευτυχισμένη και πλούσια, φτωχή όμως σε εξάρσεις.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Εγγραφή στο RSS - ιππότες