Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκαρφαλώνω

Αρχική » Oneiro » σκαρφαλώνω

Ονειροκρίτης σκαρφαλώνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκαρφαλώνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βουνό

Ονειροκρίτης βουνό

Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής.

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ψηλό βουνό, τότε θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες.

κατάβαση - κατηφοριά

Ονειροκρίτης κατάβαση - κατηφοριά

Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

αγιόκλημα

Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Σχετικά όνειρα

  • Άμα δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας πρόσωπο που έχει πεθάνει, τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά.
    Είναι ένας άγγελος που ήρθε να σας προστατέψει και να βοηθήσει την περίοδο που διανύετε για να φέρετε εις πέρας όλα σας τα προβλήματα.

  • Τα λουκούμια ως γλυκό κι αυτό, προμηνύει στενοχώρια.

    Εάν δείτε απλά λουκούμια, τότε θα πιθανό να βιώσετε κάποια στενοχώρια στην ερωτική σας σχέση η οποία όμως θα ξεπεραστεί.

  • Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

    Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - σκαρφαλώνω