Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φυσική καταστροφή

Αρχική » Oneiro » φυσική καταστροφή

Ονειροκρίτης φυσική καταστροφή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φυσική καταστροφή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Εφιάλτες - οι πιο συχνοί εφιάλτες και η σημασία τους

Εφιάλτες - οι πιο συχνοί εφιάλτες και η σημασία τους

Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στήνετε καραούλι για να πιάσετε κάποιον, σημαίνει πως είστε άτομο καχύποπτο και δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν.
    Αν δείτε ότι σας στήνουν καραούλι, προσέξτε μήπως πέσετε θύμα «συναδελφικών» και «φιλικών» επιβουλών.

  • Η αλεπού συμβολίζει την πονηριά.

    Αν δείτε στο όνειρό σας αλεπού, τότε υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν το κακό σας προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι σας.

    Αν δείτε ότι μια αλεπού μπαίνει στο σπίτι ή στην αυλή σας, κάτι κακό θα σας συμβεί.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε άνεργος - άνεργη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

    Προσέξτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά λόγω της συμπεριφοράς σας.

  • Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

  • Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

    Αν εμφανιστούν στον ύπνο σας πολλά όρνεα και μαύρα μαζί, τότε το όνειρό σας προμηνύει συμφορές βαριές ακόμα και θάνατο στον πολύ στενό σας κύκλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

Εγγραφή στο RSS - φυσική καταστροφή