Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γαβάθα

Αρχική » Oneiro » γαβάθα

Ονειροκρίτης γαβάθα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γαβάθα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατσαρόλα

Ονειροκρίτης κατσαρόλα

Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

Σχετικά όνειρα

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

  • Η κρεμάλα - ικρίωμα στα όνειρα θεωρείται όνειρο με έντονες ψυχολογικές αποχρώσεις που αφορούν την διέξοδο που ψάχνεται σε προβλήματα τα οποία σας βασανίζουν.
    Αγχώνεστε πολύ και νιώθετε συχνά ενοχές για ότι κι αν κάνετε, κάτι το οποίο σας καταβάλει μακροπρόθεσμα και είναι ανθυγιεινό.

  • Να προσέχετε σε περίπτωση που έχετε κρυφή ερωτική σχέση διότι εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αποκτήσατε κάποιο εξώγαμο παιδί τότε να είστε σίγουρος ότι η σχέση σας αυτή θα αποκαλυφθεί σύντομα.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε κουρέας σημαίνει ότι σαν άνθρωπος προσπαθείτε πάντα ανακουφίσετε τους άλλους από τα βάσανά τους και να τους σταθείτε σε δύσκολες καταστάσεις ιδίως σε περιπτώσεις που κόβετε τα μαλλιά άλλου ανθρώπου.

  • Τα κουκούλια στα όνειρα συνήθως προμηνύουν επαγγελματικές επιτυχίες και μεγάλη κερδοφορία ή ανάπτυξη.
    Σημειολογικά κρύβουν την υπόσχεση για νέα ξεκινήματα και μεταμόρφωση όπως ακριβώς συμβαίνει και στην φύση με τις πεταλούδες.

Εγγραφή στο RSS - γαβάθα