Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπερδέματα

Αρχική » Oneiro » μπερδέματα

Ονειροκρίτης μπερδέματα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπερδέματα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καφενείο

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμβολικά, το φως ταυτίζεται με το πνεύμα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας πυγολαμπίδες να λαμπυρίζουν μες στη νύχτα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που διαπνέεται από ανώτερα ιδανικά, αλλά καθηλωμένος από την αισχρή πραγματικότητα που τον περιβάλλει.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, που αποτελεί πλέον λαϊκή δοξασία, θέλει τα όνειρα που βλέπουμε κατά την ημέρα αυτή της εβδομάδας πάντοτε να επαληθεύονται και να μας «βγαίνουν».

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Εγγραφή στο RSS - μπερδέματα