Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κλαδευτήρι

Αρχική » Oneiro » κλαδευτήρι

Ονειροκρίτης κλαδευτήρι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κλαδευτήρι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κλαδιά - κλάδεμα

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

κήπος

Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Σχετικά όνειρα

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε τρένο και ταξιδεύετε, σημαίνει πως έχετε μπει για τα καλά σε μια ιστορία από την οποία δεν πρόκειται να ξεμπλέξετε εύκολα.

    Αν το ταξίδι είναι ευχάριστο και σας αφήνει μια όμορφη αίσθηση, θα σημειώσετε κάποια επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

  • Η λεμονιά ως στοιχείο στα όνειρα συνδέεται πάντα με ερωτικές σχέσεις.

    Συγκεκριμένα τα άνθη της λεμονιάς συμβολίζουν θετική εξέλιξη και δέσμευση.

  • Τα μακαρόνια, στα όνειρα, συνήθως προμηνύουν χαρές και πραγμάτωση στόχων.

    Αν δείτε λοιπόν ότι μαγειρεύετε ή τρώτε μακαρόνια βουτυρωμένα, οι μελλοντικές επιτυχίες σας είναι εξασφαλισμένες.

Εγγραφή στο RSS - κλαδευτήρι