Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κίτρινος πυρετός

Αρχική » Oneiro » κίτρινος πυρετός

Ονειροκρίτης κίτρινος πυρετός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κίτρινος πυρετός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κινίνο

Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Οι αριθμοί στα όνειρα αποτελούν οιωνό ευημερίας και ασφάλειας.

    Αν δείτε πως γεμίζετε ένα χαρτί με αριθμούς, θα καλό - παντρευτείτε.

    Αν γράφετε νούμερα πάνω σε μουτζουρωμένο χαρτί, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε μια αξιόλογη ευκαιρία.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Η κρέμα - γλυκό συμβολίζει στενοχώρια όπως και όλα τα γλυκά.

    Εάν δείτε ότι τρώτε την κρέμα, να περιμένετε πιθανή στενοχώρια η οποία όμως θα είναι παροδική με θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

  • Το άλογο έχει ιδιαίτερη θέση στην συμβολική ερμηνεία των ονείρων. Διαβάστε προσεκτικά για να κατανοήσετε τι σημαίνει το όνειρο που είδατε.

  • Δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να συσχετίστηκε το σκίσιμο με τα νεύρα μας.

Εγγραφή στο RSS - κίτρινος πυρετός