Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κλώσα

Αρχική » Oneiro » κλώσα

Ονειροκρίτης κλώσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κλώσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

  • Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

    Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Η τρικυμία στον ονειρικό μας κόσμο δεν διαφέρει και πολύ από την τρικυμία που μπορεί να ζήσουμε στην πραγματικότητα.
    Το όνειρο αυτό δεν μεταφράζεται ανάποδα και προμηνύει κινδύνους σε σημαντικούς τομείς, κυρίως όμως αναφέρεται στον τομέα της υγείας και των οικονομικών.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε παζάρι όπου χαζεύετε τα εμπορεύματα και χάνεστε μέσα σε αυτά, θα μπείτε στο στόχαστρο κακών στρωμάτων, που δεν θα κατορθώσουν όμως να σας κάνουν κάποια ζημιά και να χαλάσουν την φήμη που με κόπο έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα να φτιάξετε.

  • Πάλι σε αυτό το όνειρο έχουμε διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο που βλέπουμε τα σπίρτα.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ανάβετε ένα σπίρτο το οποίο αρπάζει εύκολα, θα πρέπει να περιμένετε επιτυχίες και ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - κλώσα