Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κοιμισμένος

Αρχική » Oneiro » κοιμισμένος

Ονειροκρίτης κοιμισμένος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κοιμισμένος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κοιμισμένος

Είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο, παρόλα αυτά αν μέσα στο όνειρό σας δείτε ότι κοιμάστε πάει να πει ότι έχετε πλήρως παραιτηθεί από τη ζωή και δεν περιμένετε να γίνει τίποτα.
Αν κοιμάστε μαζί με κάποιον ερωτικό σύντροφο όμως θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μια σειρά από ευτυχισμένες μέρες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας βάζετε δόλωμα σε αγκίστρια, τότε σημαίνει πως τα έχετε εναποθέσει όλα στην τύχη και πως δεν προσπαθείτε καθόλου εσείς.
    Αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να δραστηριοποιείστε διότι η τύχη σας σάς έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία, η οποία θα τους δοθεί πολύ σύντομα αν δεν είστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι.

  • Το ήρεμο και θωπευτικό κυματάκι, στα όνειρα, δείχνει ζωή γαλήνια και ευχάριστη, που δεν πρόκειται να την αναστατώσουν φουρτούνες και καταιγίδες.

    Αν δείτε κύματα αφρισμένα και θάλασσα θυμωμένη, να περιμένετε οικονομικές ζημιές και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

Εγγραφή στο RSS - κοιμισμένος