Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξυλουργός

Αρχική » Oneiro » ξυλουργός

Ονειροκρίτης ξυλουργός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξυλουργός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πριονίδι

Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

ξυλουργός - μαραγκός

Όπως και το ξύλο, έτσι και ο ξυλουργός στο όνειρο μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε και με την κατάστασή μας στην πραγματικότητα.

κορμός

Αν δείτε στον ύπνο σας κορμό δέντρου και είναι γερός και δυνατός μην ανησυχείτε καθόλου, πρόκειται να έχετε μακρύ και γεμάτο βίο.
Αν όμως δείτε κορμούς γέρικους και στραβούς, προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
Σε πολλούς τομείς τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά.

Σχετικά όνειρα

  • Η άρπα στα όνειρα συμβολίζει την γαλήνη.

    Αν δείτε απλώς μια άρπα, σημαίνει πως θα διανύσετε μια περίοδο γαλήνης και ηρεμίας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Το ότι βλέπουμε όνειρο και έχουμε την αίσθηση άσχημης μυρωδιάς, είναι απλά μία προειδοποίηση για το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Με τις κακοτοπιές εννοούμε ένα μέρος που είναι δύσκολο να περπατηθεί.

    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε κάποιο περίεργο μέρος, δύσβατο και δεν μπορείτε να το περάσετε εύκολα, τότε όπως και στον ύπνο σας έτσι και στη ζωή θα συναντήσετε πλήθος εμποδίων και δυσκολιών.

  • Η ερμηνεία της παρουσίας κληρικών στα όνειρα, εξαρτάται από την αίσθηση του ονείρού αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν για να αποδοθεί σωστά.

    Διαβάστε την σχετική ερμηνεία για αρχιερέας

Εγγραφή στο RSS - ξυλουργός