Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

περιποιημένα

Αρχική » Oneiro » περιποιημένα

Ονειροκρίτης περιποιημένα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : περιποιημένα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κοτσίδα

Αν δείτε στον ύπνο σας μαλλιά ωραία φτιαγμένα, περιποιημένα, πιασμένα κοτσίδα, είτε σε κάποιο κορίτσι είτε σε σας τους ίδους, δυστυχώς δεν σημαίνει και το ίδιο για την περίοδο που θα διανύσετε.
Δεν πρόκειται δηλαδή να είναι στρωμένες με ροδοπέταλα οι επόμενες μέρες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Η κατάσταση της μέθης στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από την κατάσταση της μέθης στην πραγματικότητα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Όταν εμφανίζονται στάχυα στον ονειρικό μας κόσμο, τότε το όνειρό μας προμηνύει πλούτο.
    Πιο συγκεκριμένα αν εμφανιστούν στον ύπνο μας στάχυα σε χωράφια η σε σωρό από θερισμένα σπαρτά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευημερία απολαύσεις και πλούτο σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

  • Η σημαία είναι ένα από τα θετικότερα ονειρικά σύμβολα. \

    Σημαία σε παρέλαση, προαναγγέλλει επαγγελματικούς θριάμβους.

    Σημαία σε μεγάλο δημόσιο κτήριο σημαίνει προαγωγές και καταξίωση.

Εγγραφή στο RSS - περιποιημένα