Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπογιατζής

Αρχική » Oneiro » μπογιατζής

Ονειροκρίτης μπογιατζής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπογιατζής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

επιδιόρθωση - μαστορέματα

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι επιδιορθώνετε διάφορα πράγματα στην δουλειά σας ή στον χώρο του σπιτιού σας τότε να περιμένετε ανταμοιβή και καρποφορία των πράξεών σας.
Αν όμως επιδιορθώνετε κάτι άγνωστο σε άγνωστο περιβάλλον τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι μπαίνετε σε κομμωτήριο ή κουρείο για να κόψετε τα μαλλιά σας, να περιμένετε ανακούφιση από βαριές λύπες και ευόδωση των αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο,τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

    Το ζαχαροπλαστείο και τα είδη ζαχαροπλαστικής στο όνειρο σηματοδοτούν την προσεχή ευημερία σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτή την εποχή.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

  • Αν στο όνειρό σας επικρατεί το κίτρινο χρώμα ή απλώς εστιάζετε σε αυτό, το όνειρό σας είναι ένα σημάδι για την ζήλια που κάποιοι νιώθουν για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - μπογιατζής