Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χρωματοπωλείο

Αρχική » Oneiro » χρωματοπωλείο

Ονειροκρίτης χρωματοπωλείο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χρωματοπωλείο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Οι πιθανότητες να δείτε στον ύπνο σας αντλία, δεν είναι ιδιαίτερα πολλές.

    Αν όμως είστε από αυτούς που είδαν όνειρο με αντλία, αυτό σχετίζεται άμεσα με την αγωνία σας για καταστάσεις που είστε μπλεγμένος και εκκρεμούν.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Πολλές φορές στα όνειρα μας ενεργούμε με τρόπους περίεργους.

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συνοδεύεστε ή συνοδεύετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου που διακρίνεται για τη φινέτσα και την ευγένεια του, σύντομα θα συνάψετε μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση που θα έχει αίσιο τέλος.

  • Αν, στο όνειρο σας, βρεθείτε ως παρατηρητής σε ένα σεξουαλικό όργιο χωρίς να συμμετέχετε, σημαίνει πως είστε άτομο δειλό και αναποφάσιστο, με δυσανάλογα μεγάλες φιλοδοξίες.

Εγγραφή στο RSS - χρωματοπωλείο