Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γεμάτος

Αρχική » Oneiro » γεμάτος

Ονειροκρίτης γεμάτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γεμάτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γεμίζω - γέμισμα

Είναι ανάλογο της ποσότητας που γεμίζετε.
Δηλαδή, όσο μεγαλύτερος ο κάδος ή το δοχείο που γεμίζετε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχή επιχείρηση.

Σχετικά όνειρα

  • Η λαχανόπιτα όπως και τα λάχανα κατά τη βρώση τους, συμβολίζουν απρόσμενες εξελίξεις και γενικά καταστάσεις που δεν θα περιμένατε να συμβούν είτε με θετικά είτε με αρνητικά αποτελέσματα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βελόνα και κλωστή, τα πράγματα θα είναι πολύ ευχάριστα για εσάς.

    Θα πρέπει να περιμένετε σύντομα επιτυχείς στα ερωτικά αλλά πιθανών και σε άλλους τομείς της ζωής, σας.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Ακόμα ένα όνειρο με διπλή ερμηνεία.
    Αν δείτε το πρόσωπό σας γεμάτο με ρυτίδες, θα πρέπει να περιμένετε άσχημες καταστάσεις και στεναχώρια.
    Αν δείτε κάποιο άλλο πρόσωπο με πολλές ρυτίδες, το όνειρο προμηνύει πως κάποιος εχθρός θέλει το κακό σας.

Εγγραφή στο RSS - γεμάτος