Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μεγάλο

Αρχική » Oneiro » μεγάλο

Ονειροκρίτης μεγάλο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μεγάλο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γίγαντας

Ονειροκρίτης γίγαντας

Όταν ένας γίγαντας εμφανίζεται στο όνειρό μας, το όνειρο δεν είναι και τόσο κακό ακόμη και στην περίπτωση που έχει πολύ κακή αίσθηση.

Ο γίγαντας στο όνειρο σας επισημαίνει ότι σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Σχετικά όνειρα

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Μερικές φορές το βράδυ εάν έχουμε φάει πολύ ή φάμε κάτι που μας πειράξει, μπορεί να δούμε ότι ανακατευόμαστε στο όνειρο ή να νιώθουμε το αίσθημα της ναυτίας.

  • Γενικά η ταχύτητα στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται από τις περιστάσεις αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο.

  • Η ανθισμένη αμυγδαλιά είναι σύμβολο ερωτικής πληρότητας και πετυχημένων αισθηματικών σχέσεων.

    Αν δείτε στο όνειρο σας αμυγδαλιά ανθισμένη, θα ζήσετε μεγάλο έρωτα, ευτυχία ή θα αναρρώσετε από ασθένεια (εάν έχετε κάποια αρρώστια).

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

  • Πολλοί είναι αυτοί που την ονομάζουν μάστιγα της εποχής.

Εγγραφή στο RSS - μεγάλο