Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ευχάριστο

Αρχική » Oneiro » ευχάριστο

Ονειροκρίτης ευχάριστο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ευχάριστο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γκιώνης

Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Η κότα θεωρείται ονειρικό σύμβολο άμεσα συνυφασμένο με τα επαγγελματικά, και συγκεκριμένα με προτάσεις που θα σας γίνουν μελλοντικά.

    Αναλόγως του χρώματος της κότας ερμηνεύεται και η πρόταση που σας γίνεται :

  • Η διαφήμιση στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία από την στην πραγματικότητα και ο ονειροκρίτης προειδοποιεί :
    Η διαφήμιση στο όνειρο προμηνύει αισχρή συκοφαντία ή δημόσιο εξευτελισμό.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας.
    Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

  • Με τις κακοτοπιές εννοούμε ένα μέρος που είναι δύσκολο να περπατηθεί.

    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε κάποιο περίεργο μέρος, δύσβατο και δεν μπορείτε να το περάσετε εύκολα, τότε όπως και στον ύπνο σας έτσι και στη ζωή θα συναντήσετε πλήθος εμποδίων και δυσκολιών.

Εγγραφή στο RSS - ευχάριστο