Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αθλοπαιδιά

Αρχική » Oneiro » αθλοπαιδιά

Ονειροκρίτης αθλοπαιδιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αθλοπαιδιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δισκοβόλος

Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το ηδύποτο είναι γλυκό ποτό, συνήθως με γεύση φρούτων .
    Αν στον ύπνο σας δείτε να σας προσφέρουν και πίνετε κάποιο λικέρ , θα έχετε πίκρες και στεναχώριες.
    Αν πάλι εσείς προσφέρετε κάποιο ηδύποτο σε κάποιον σημαίνει ότι θα του δημιουργήσετε προβλήματα.

  • Ο μαΐστρος σημαίνει ανακούφιση και λύση προβλημάτων.
    Εάν δείτε ότι φυσάει ο αέρας αυτός και τον νιώθετε στο όνειρό σας τότε πιθανό να περάσετε μία περίοδο που θα νιώσετε ηρεμία και ανακούφιση αφού θα έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με επιτυχία.

  • Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

    Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Το ραπάνι είναι δυσοίωνο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, καθώς προμηνύει ενδοοικογενειακούς μπελάδες και ταραχές.
    Αν καλλιεργείτε στον ύπνο σας ρεπάνια, σύντομα θα κλονιστεί ο ψυχισμός σας από επερχόμενες ήττες, παρά το θάρρος που διαθέτεται.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γίνεται μπροστά σας μία δημόσια εκτέλεση, τότε είναι βέβαιο πως θα γίνουν πράγματα στη ζωή σας που θα σας σημαδέψουν.

Εγγραφή στο RSS - αθλοπαιδιά