Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δίσκος

Αρχική » Oneiro » δίσκος

Ονειροκρίτης δίσκος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δίσκος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μουσική - μελωδία

Ονειροκρίτης μουσική - μελωδία

Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

δίσκος

Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

Σχετικά όνειρα

  • Το όνειρο αυτό αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα ονείρου που ερμηνεύεται αντίστροφα.
    Το συναίσθημα αυτό όταν με κάποιον τρόπο το βιώνουμε στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα βάσανα και δυσκολίες σε όλους τους τομείς κατά τον ονειροκρίτη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βλέπατε θέατρο, σημαίνει μεγάλη ευχαρίστηση από την συντροφιά νέων φίλων.
    Οι επιχειρήσεις σας θ' αποδειχθούν ικανοποιητικές.
    Αν λαμβάνατε μέρος στο θέατρο, οι ευχαριστήσεις δεν θα κρατήσουν πολύ.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

  • Το όνειρο στο οποίο ακούσατε μια γκάιντα, το εντυπωσιακό - παραδοσιακό σκωτσέζικο όργανο, ερμηνεύεται αναλόγως της μουσικής που ακούσατε.

  • Το φαγητό είναι πηγή ζωής και ευχαρίστησης στην πραγματική μας ζωή και η ερμηνεία του στον ονειρικό κόσμο δεν διαφέρει και πάρα πολύ.

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

Εγγραφή στο RSS - δίσκος