Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δολοφόνος

Αρχική » Oneiro » δολοφόνος

Ονειροκρίτης δολοφόνος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δολοφόνος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σκοτωμένος - σκοτώνω

Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

Αν κάποιος άλλος σας σκοτώνει στον ύπνο σας, αυτό προμηνύει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα που είχατε.

δολοφόνος - δολοφονία

Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας φωτεινό και καθαρό φεγγάρι, να περιμένετε επιτυχίες στον οικονομικό τομέα.

    Αν σύννεφα κρύβουν το φεγγάρι στο όνειρο, θα υποστείτε ζημιές.

    Η πανσέληνος στα όνειρα είναι προάγγελος ερωτικής πληρότητας και ευεξίας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Μερικές φορές στα όνειρα προβάλλονται σύμβολα και εικόνες που αντικατοπτρίζουν συναισθήματα που μας κατακλύζουν εκείνη την περίοδο.

  • Το ψάρι αυτό, όταν το βλέπουμε ζωντανό ή ωμό, συμβολίζει αιφνίδιες αλλά παροδικές λαχτάρες.
    Όταν το τρώμε, προοιωνίζονται στενοχώριες και θλίψεις.
    Έτσι αν δείτε πως την τρώγατε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε κύκλο που θα σας προξενήσει μεγάλα προβλήματα.

  • Ο λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει το χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχουμε εμείς οι ίδιοι ή το είδος των ανθρώπων που θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Συμβολίζει δηλαδή ευθύτητα και τιμιότητα.

  • Παραδοσιακά θεωρείται όνειρο που απευθύνεται σε γυναίκες αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό και η ερμηνεία ισχύει για όποιον δει ότι πλένει ρούχα ανεξαρτήτως φύλλου.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι βάζετε μπουγάδα με ασπρόρουχα, να περιμένετε σκοτούρες και θλίψεις.

Εγγραφή στο RSS - δολοφόνος