Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

cd

Αρχική » Tags » cd

Ονειροκρίτης cd - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : cd

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μουσική - μελωδία

Ονειροκρίτης μουσική - μελωδία

Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σχετικά όνειρα

  • Από όποια σκοπιά και να προσπαθήσουμε να μεταφράσουμε αυτό το όνειρο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

  • Γαλοπούλα. Το αντιπαθητικό αυτό πουλερικό, παραδοσιακά ερμηνεύετε ως πολύ καλός οιωνός στα όνειρα!

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας γαλοπούλα σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας, ακόμα κι αν κάνετε συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλάβαστρο, σημαίνει επιτυχία στο γάμο και σε κάθε νόμιμη δουλειά.

    Αν δείτε πως σπάσατε αλαβάστρινο άγαλμα ή βάζο, σημαίνει λύπη και μεταμέλεια. Επίσης, μπορεί χάσετε χρήματα ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

Εγγραφή στο RSS - cd