Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μουστάκι

Αρχική » Oneiro » μουστάκι

Ονειροκρίτης μουστάκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μουστάκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μουστάκι - μουστάκια

Ονειροκρίτης μουστάκι - μουστάκια

Το μουστάκι στα όνειρα αποτελεί σύμβολο δύναμης και επιτυχίας.

Εάν είστε άντρας και δείτε ότι έχετε μουστάκι, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε παζάρι όπου χαζεύετε τα εμπορεύματα και χάνεστε μέσα σε αυτά, θα μπείτε στο στόχαστρο κακών στρωμάτων, που δεν θα κατορθώσουν όμως να σας κάνουν κάποια ζημιά και να χαλάσουν την φήμη που με κόπο έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα να φτιάξετε.

  • Αν δείτε ότι απεχθάνεστε ένα πρόσωπο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα νιώσετε αρέσκεια για κάποιον, και ότι η υποψία σας για την τιμιότητα του θα αποδειχθεί βάσιμη.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Το αφρόγαλα, θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ευμάρεια και την καλοτυχία.

    Αν είδατε στο όνειρο σας σερβιρισμένο αφρόγαλα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ιδιαιτέρως επικερδείς δοσοληψίες ή ακόμα και επιχειρήσεις.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

Εγγραφή στο RSS - μουστάκι