Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκορδαλιά

Αρχική » Oneiro » σκορδαλιά

Ονειροκρίτης σκορδαλιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκορδαλιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μπακαλιάρος - γαλέος

Ονειροκρίτης μπακαλιάρος - γαλέος

Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.
Εάν δείτε ότι τρώτε μπακαλιάρο και κάτι φυσικά δεν έχει συμβεί, πιθανό να υπάρξουν ανησυχίες και καυγάδες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε εκείνη την περίοδο.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο δεν παίζει κανένα ρόλο αν δείτε ότι εσείς ο ίδιος παίζετε το τύμπανο ή απλά το ακούτε να έρχεται σαν ήχος, το βλέπετε κ.τ.λ.π.
    Σε αυτό που πρέπει να δώσετε βάρος είναι το αν ο ρυθμός είναι αργός ή γρήγορος.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι περιπλανιέστε σε όμορφη άγνωστη πόλη, σύντομα θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε την τύχη σας σε άλλον επαγγελματικό ή γεωγραφικό χώρο με επιτυχία.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι προσεύχεστε, χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε αυτή τη συνήθεια, θα λάβετε απροσδόκητη βοήθεια σε κρίσιμη για σας στιγμή.

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας.

  • Οι απόψεις των ερμηνευτών διίστανται και συνοψίζονται σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές.
    Το αινιγματικό αυτό σχήμα που έντονα απασχόλησε και απασχολεί τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, τη φιλοσοφία και τις απόκρυφες επιστήμες, στα όνειρα, παραμένει, ουσιαστικά ανερμήνευτο.

  • Το μεταλλείο στα όνειρα συμβολίζει κέρδη.
    Εάν δείτε ένα μεταλλείο ή ότι βρίσκεστε σε ένα μεταλλείο τότε να περιμένετε κέρδη και ανταμοιβή των μεγάλων προσπαθειών που έχετε μέχρι τώρα κάνει για την επίτευξη των στόχων σας.

Εγγραφή στο RSS - σκορδαλιά