Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπαχάρι

Αρχική » Oneiro » μπαχάρι

Ονειροκρίτης μπαχάρι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπαχάρι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μπαχαρικά

Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

Σχετικά όνειρα

  • Σγουρός και μυρωδάτος βασιλικός ή γλάστρα - παρτέρι με βότανα που περιέχει βασιλικό υγιή, σημαίνει χαρές και ευτυχία οικογενειακή.

    Αν δείτε βασιλικό μαραμένο, κάποιο πρόβλημα θα παρουσιαστεί στην υγεία σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

  • Η κωμωδία και γενικά μία θεατρική παράσταση στο όνειρο συμβολίζει την απάτη.
    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε μία κωμική παράσταση, πιθανό να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στις οποίες να νιώσετε απατημένος/η, να πέσετε δηλαδή σε παγίδες από άτομα που δεν τα υποψιάζεστε για κάτι τέτοιο.

  • Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.
    Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

Εγγραφή στο RSS - μπαχάρι