Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπαχαρικό

Αρχική » Oneiro » μπαχαρικό

Ονειροκρίτης μπαχαρικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπαχαρικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μπαχαρικά

Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

Σχετικά όνειρα

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πεντακάθαρα τζάμια δωματίου που αφήνουν το φως να περάσει ανεμπόδιστα και θριαμβικά, σύντομα θα συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο που θα επιστρέψει από μακριά.

  • Αν, στο όνειρο σας, είδατε ότι έχετε γίνει ο περίγελως του κόσμου ,είτε υπήρχε λόγος είτε οχι, μην ανυσηχείτε!
    Ο περίγυρος σας , σας φθονεί για την ακεραιότητα που διαθέτετε ώς άτομο και τις επιτυχίες σας οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας χωράφι με πατάτες, να περιμένετε κέρδη απροσδόκητα και ικανοποιητικά.

  • Εδώ πρόκειται, φυσικά, για το φαρμακευτικό οινόπνευμα και όχι για το αλκοόλ. Είναι ένα ονειρικό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνουν μ' αυτό εντριβές, θ' ανταλλάξετε άσχημα και πικρά λόγια με ανθρώπους που, κατά βάθος, αγαπάτε και εκτιμάτε.

  • Η λογομαχία συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι λογομαχείτε με κάποιον τότε πιθανό να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν είτε στο σπίτι σας είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

Εγγραφή στο RSS - μπαχαρικό