Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βύνη

Αρχική » Oneiro » βύνη

Ονειροκρίτης βύνη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βύνη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μπύρα

Ονειροκρίτης μπύρα

Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρραβωνιάζεστε ενώ δεν είστε παντρεμένοι, τότε σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στο δρόμο για την πραγματική αγάπη.
    Αν όμως είστε παντρεμένοι, σημαίνει πως ο γάμος σας αντιμετωπίζει προβλήματα από καιρό και θα περάσετε μεγάλη κρίση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μέρη εξωτικά τότε συμβουλευτείτε το λήμμα "εξωτερικό".
    Αν όμως δείτε ξωτικά και δαίμονες αυτό σημαίνει ότι τα νεύρα σας είναι σε προχωρημένο στάδιο και παίζουν με την φαντασία σας.

  • Η ληστεία συμβολίζει μία κατάσταση στην οποία χάνουμε τον έλεγχο.

    Εάν δείτε ότι είστε μάρτυρας ληστείας τότε προσέξτε γιατί πιθανό να βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δεν επιλέξατε και να σας δημιουργήσουν μπελάδες.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Όπως ο ιδρώτας φεύγει από πάνω μας, μεταφορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας φεύγει ένα βάρος.

    Αν λοιπόν δείτε ότι είστε ιδρωμένοι σημαίνει ότι σύντομα θα ανακουφιστείτε από οτιδήποτε σας πίεζε και σας βάραινε τόσο καιρό και όλα θα έχουν αίσια έκβαση.

Εγγραφή στο RSS - βύνη