Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μποναμάς

Αρχική » Oneiro » μποναμάς

Ονειροκρίτης μποναμάς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μποναμάς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μποναμάς

Ο μποναμάς είναι σύμβολο δόλου.
Εάν δείτε στο όνειρο ότι δέχεστε ή προσφέρετε μποναμά τότε πιθανό να εκείνη την περίοδο να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα αναγκαστείτε
να χρησιμοποιήσετε πλάγια μέσα και δόλο και δόλο για να πετύχετε τον σκοπό σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι είστε μπλεγμένος σε δικαστικό αγώνα, ανεξάρτητα από το αν είστε κατήγορος ή κατηγορούμενος, θα περάσετε μια περίοδο που θα την χαρακτηρίσουν αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε να ξεφλουδίζεται κάποιο φρούτο, λαχανικό ή τρόφιμο, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο ή δίλημμα στη ζωή σας, παράλληλα όμως σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Ο καρπός που κρύβει την ψίχα του μέσα στα αγκάθια.

    Η παρουσία της αγκινάρας στα όνειρα μας προετοιμάζει για μελλούμενες απιστίες και πίκρες, εκ μέρους του προσώπου που την, ή τις, προσφέρει.

    Προσοχή στα επαγγελματικά σας.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

Εγγραφή στο RSS - μποναμάς