Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ναυτικό

Αρχική » Oneiro » ναυτικό

Ονειροκρίτης ναυτικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ναυτικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η παραμάνα είναι ένας θεσμός που έχει πλέον εκλείψει από τη ζωή μας.
    Αν, παρόλα αυτά, είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας παραμάνα ή ότι εσείς η ίδια είστε παραμάνα, να γευθείτε στη ζωή σας χαρές και απολαύσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το μέτρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας ανέθεσαν κάποια αγγαρεία, το όνειρο σας προειδοποιεί να μην δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα, αφού δεν θα σας βγουν σε καλό.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

Εγγραφή στο RSS - ναυτικό