Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νεότητα

Αρχική » Oneiro » νεότητα

Ονειροκρίτης νεότητα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νεότητα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

έφηβος - εφηβεία

Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

νέος - νέα

Ο νέος συμβολίζει επιτυχία και αποφασιστικότητα.
Εάν λοιπόν δείτε ότι συναντάτε νέους και διασκεδάζετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα κοπιάσετε αλλά η πίστη στους στόχους σας και ο δυναμισμό σας θα σας ανταμείψουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Οι σαπουνόφουσκες όταν εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, μας φέρνουν αντιμέτωπους με τη σκληρή πραγματικότητα.

  • Ο δρόμος συμβολίζει την πορεία μας στη ζωή.

    Δρόμος εύκολος και βατός, σημαίνει ζωή ξεκούραστη και ανέμελη.

    Δρόμος δύσκολος και κακοτράχαλος, δυσκολίες και βάσανα.

    Δρόμος λασπώδης, υπονοεί μπλεξίματα σας σε όχι πολύ καθαρές υποθέσεις.

Εγγραφή στο RSS - νεότητα