Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παραμύθι

Αρχική » Oneiro » παραμύθι

Ονειροκρίτης παραμύθι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παραμύθι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

νεράιδα

Ονειροκρίτης νεράιδα

Η νεράιδα συμβολίζει παθιασμένο και ενίοτε καταστρεπτικό έρωτα.

Εάν δείτε λοιπόν νεράιδα ή νεράιδες στο όνειρό σας τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να ερωτευτείτε έντονα και σε τέτοιο σημείο που ίσως τελικά να πληγωθείτε.

δράκος - δράκοντας

Να εύχεστε να βλέπετε όνειρα με δράκους και φανταστικά ζώα παραμυθιών γιατί σημαίνει ότι νιώθετε ακόμη παιδί.
Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ανώριμος απ' ό,τι πρέπει και ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο αποτελεσματικός στις δουλειές σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο σας ότι βάζετε πιπέρι στο φαγητό που ετοιμάζεστε να φάτε, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και η φιλοτιμία σας θα αναγνωρισθεί απο τον περίγυρο σας.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Η θέαση του συγκεκριμένου ψαριού στον ονειρικό μας κόσμο κάθε άλλο παρά δυσάρεστη μπορεί να είναι.
    Αν είστε από τους τυχερούς που θα δείτε ρέγγα στο όνειρό σας, θα πρέπει πολύ σύντομα να περιμένετε κέρδη, και πληρότητα στην ερωτική σας ζωή.

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε σε χώρο που γίνονται ανασκαφές ή κάνετε κάποια ανασκαφή εσείς οι ίδιοι π.χ.
    Σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο ή σε κάποιο σπήλαιο ή ακόμα και σε ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι αναμοχλεύετε το παρελθόν σας με κάποιον τρόπο συνειδητό ή ασυνείδητο και

Εγγραφή στο RSS - παραμύθι