Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νερόμυλος

Αρχική » Oneiro » νερόμυλος

Ονειροκρίτης νερόμυλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νερόμυλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

νερόμυλος

Ο νερόμυλος σε όποια μορφή και να εμφανιστεί στο όνειρο έχει πάντοτε την ίδια σημασία.
Συμβολίζει εμπόδια και λαχτάρες που θα θα προκύψουν αλλά δεν θα κρατήσουν πολύ και θα ξεπεραστούν γρήγορα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο είστε διερμηνέας - μεταφραστής, πρόκειται να διανύσετε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.
    Θα χάσετε την εμπιστοσύνη που είχατε από κάποιους ανθρώπους και θα έχετε αποτυχίες, σε επαγγελματικό τομέα και γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο.

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

    Περισσότερο ασήμι, περισσότεροι καημοί λέει ο παραδοσιακός ονειροκρίτης.

  • Το ποντίκι στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός από τον ονειροκρίτη, και προοιωνίζει αρρώστιες και δυστυχία λόγω της κακής φήμης που έχει και στην πραγματική ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

  • Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

Εγγραφή στο RSS - νερόμυλος