Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φύλακας

Αρχική » Oneiro » φύλακας

Ονειροκρίτης φύλακας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φύλακας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δραπέτης - δραπετεύω

Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι αποκτήσατε φαλάκρα, ετοιμαστείτε να διανύσετε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.

    Αν δείτε γυναίκα φαλακρή, σημαίνει διάλυση ερωτικής σας σχέσης.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

  • Ενώ γενικά οι αρρώστιες στα όνειρα έχουν αντίστροφη ερμηνεία και προμηνύουν θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς, η ιλαρά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ονείρων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μια καταστρεπτική πλημμύρα που παρασέρνει σπίτια, ανθρώπους και ζωντανά, να περιμένετε μεγάλες αναστατώσεις στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε μια ομιλία μπροστά σε κοινό, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας επιπόλαιος και αυτάρεσκος.
    Αν παρακολουθείτε την ομιλία κάποιου άλλου, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

Εγγραφή στο RSS - φύλακας