Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δωροδοκία

Αρχική » Oneiro » δωροδοκία

Ονειροκρίτης δωροδοκία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δωροδοκία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ένα λαμπρό παλάτι, να περιμένετε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Αν μπαίνετε μέσα σε παλάτι, σύντομα θα περάσετε μια κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

  • Παραδοσιακά θεωρείται όνειρο που απευθύνεται σε γυναίκες αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό και η ερμηνεία ισχύει για όποιον δει ότι πλένει ρούχα ανεξαρτήτως φύλλου.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι βάζετε μπουγάδα με ασπρόρουχα, να περιμένετε σκοτούρες και θλίψεις.

  • Το λαρδί στα όνειρά μας συμβολίζει γενικά ευχάριστα γεγονότα και συναισθήματα, ευμάρεια και καλή κατάσταση υγείας.

  • Οι σκορπιοί, στα όνειρα, συμβολίζουν τους άκρως επικίνδυνους εχθρούς.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας δαγκώνει σκορπιός, φυλαχτείτε από πανούργο και ισχυρό άνθρωπο που γυρεύει να σας καταστρέψει.

  • Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
    Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυχικοί και διανοητική σας κούραση έφτασε η ώρα να ξεπληρωθεί με κάποιο πολύ χειροπιαστό- υλικό τρόπο.

Εγγραφή στο RSS - δωροδοκία