Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρχείο

Αρχική » Oneiro » αρχείο

Ονειροκρίτης αρχείο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρχείο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

έγγραφο

Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει όταν δείτε στον ύπνο σας έγγραφα.
Εάν αυτό είναι μια απλή ανάγνωση τότε μπορεί να σημαίνει την ταραχή κάποιας ερωτικής σας σχέσης είτε επίσης θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουμπιά δηλώνουν σχέσεις άδειες και στενοχώρια.
    Εάν τα κουμπιά είναι είτε λαμπερά και εντυπωσιακά πιθανόν να αντιμετωπίσετε μελλοντικές στενοχώριες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

  • Η ερμηνεία ενός τέτοιου τυπικού εφιάλτη στον οποίο σας καταδιώκουν είναι ότι δυσκολεύεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν και απεγνωσμένα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτό.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι προσφέρετε γλυκά, σημαίνει πως είστε όλο λόγια και ελάχιστες πράξεις σε φιλικό πρόσωπο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται την βοήθεια σας.

    Αν σας προσφέρουν γλυκά, να είστε σε επιφυλακή για κόλακες που σας επιβουλεύονται.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραλαμβάνεται κάτι που σας στέλνουν και σας το δίνει ο ταχυδρομικός διανομέας,τότε σημαίνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε διανομέα, τότε σας φέρνει την είδηση μιας εγκυμοσύνης ή ενός γάμου.

  • Αν δείτε ότι είστε οδοντογιατρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, φυλαχτείτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος οι οποίοι σας επιβουλεύονται και απεργάζονται σχέδια εναντίον σας.

Εγγραφή στο RSS - αρχείο