Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εδώλιο

Αρχική » Oneiro » εδώλιο

Ονειροκρίτης εδώλιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εδώλιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλύπτετε το πρόσωπο σας με μια μάσκα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που κρύβει καλά τις αληθινές του προθέσεις και φέρεται υποκριτικά.
    Τα κέρδη όμως που αποκομίζετε είναι πάντοτε προσωρινά, γιατί στο τέλος, συνήθως, αποκαλύπτεσθε.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας λάκκο που χάσκει ανοιχτός μπροστά σας και αποτελεί μέρος του ονειρικού τοπίου, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος ρεαλιστής και ικανός να αποφύγετε οποιαδήποτε παγίδα.

  • Αν χάρτης οποιουδήποτε είδους κάνει την εμφάνισή του στο ονειρικό σας κόσμο, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα περιπέτειες και ταξίδια.

    Το όνειρό σας επίσης προμηνύει περιπλανήσεις σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ή βιώματα καταστάσεων δεν έχετε ξαναζήσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

  • Η παρουσία φέρετρου στα όνειρα είναι ένα από τα όνειρα με αντίστροφή ερμηνεία.

    Έτσι το να δούμε φέρετρο γενικά στα όνειρα , προοιωνίζει μακροζωία και μέλλον κατοχυρωμένο.

    Αν όμως ονειρευτείς το ίδιο σου το φέρετρο, σημαίνει πως μπορείς να περιμένεις κάποια οικογενειακή λύπη.

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.
    Αν στο όνειρό σας δείτε πως καλλιεργείτε ένα χωράφι γόνιμο και μαλακό, τότε θα πρέπει να περιμένετε γονιμότητα και ανάταση οικονομική και οικογενειακή.

Εγγραφή στο RSS - εδώλιο