Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ειδωλολατρικά

Αρχική » Oneiro » ειδωλολατρικά

Ονειροκρίτης ειδωλολατρικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ειδωλολατρικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο η αίσθηση που έχετε όταν το βλέπετε παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι κάποιος άλλος ή εσείς πέφτει με αλεξίπτωτο χωρίς να φοβάται, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο που διανύετε, ότι επιχειρείτε να κάνετε θα καρποφορεί.

  • Η πολυθρόνα είναι ένα διφορούμενο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη η οποία έχει ποικίλες ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται και από τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου σας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε πολυθρόνα κενή, συμβολίζει την εγκατάλειψη από άνθρωπο που αγαπάτε - εκτιμάτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι στα έχουν εξορίσει τότε να περιμένετε ότι θα πέσετε θύμα αδικίας σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή σε κάτι που θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.
    Όσον αφορά την υγεία σας, το να δείτε ότι είστε σε εξορία σημαίνει αρρώστια.

  • Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

    Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

  • Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας.
    Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

Εγγραφή στο RSS - ειδωλολατρικά