Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εισιτήριο

Αρχική » Oneiro » εισιτήριο

Ονειροκρίτης εισιτήριο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εισιτήριο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εισιτήριο

Ονειροκρίτης εισιτήριο

Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

εισπράκτορας - ελεγκτής

Ο εισπράκτορας στα όνειρα είναι κακό σημάδι για τα οικονομικά σας.
Είτε έχετε υποπέσει σε λάθη παλαιότερα είτε θα βρεθούν μπροστά σας οικονομικές "ατασθαλίες" άλλων.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

  • Τα μυρωδικά συμβολίζουν κάτι το επιφανειακό ή εφήμερο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μυρωδικά σε μπουκαλάκια στοιβαγμένα σε ράφια τότε πιθανό να διανύετε μία περίοδο που απολαμβάνετε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

  • Ο μύλος ως σύμβολο είναι θετικό σε αντίθεση με παλιότερες δοξασίες σύμφωνα με τις οποίες αποτελούσε σύμβολο θλίψης και στενοχώριας.

  • Η βεντούζες στα όνειρα δείχνουν ευφορία, θα βγείτε από κάποια δύσκολη στιγμή, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές και θα έχετε μερικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σας.

  • Ο μαΐστρος σημαίνει ανακούφιση και λύση προβλημάτων.
    Εάν δείτε ότι φυσάει ο αέρας αυτός και τον νιώθετε στο όνειρό σας τότε πιθανό να περάσετε μία περίοδο που θα νιώσετε ηρεμία και ανακούφιση αφού θα έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - εισιτήριο