Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

υπερκόπωση

Αρχική » Oneiro » υπερκόπωση

Ονειροκρίτης υπερκόπωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : υπερκόπωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εισιτήριο

Ονειροκρίτης εισιτήριο

Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
    Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

  • Το άλας της ζωής... Αλάτι άφθονο και καθαρό σημαίνει ευόδωση προσπαθειών και επίτευξη στόχων.

    Όμως το αλάτι στα όνειρα έχει συνήθως αρνητική ερμηνεία.

    Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, όλα πάνε στραβά και μέσα στην οικογένεια θα δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και διαφωνίες.

  • Το ποντίκι στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός από τον ονειροκρίτη, και προοιωνίζει αρρώστιες και δυστυχία λόγω της κακής φήμης που έχει και στην πραγματική ζωή.

  • Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

    Δείχνει επίσης ότι δεν έχετε δώσει ακόμη απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, υπαρξιακής αλλά και πρακτικής φύσεως που σας απασχολούν.

  • Τα αδέρφια μας όταν εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, προμηνύουν αναποδιές και δυσκολίες.

    Στη συζήτηση με τα αδέρφια στο όνειρό μας, θα πρέπει να περιμένουμε ενδοοικογενειακές στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - υπερκόπωση