Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ski

Αρχική » Tags » ski

Ονειροκρίτης ski - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ski

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

έλκηθρο

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε ένα έλκηθρο ή δείτε ένα έλκηθρο γενικότερα τότε να προσέχετε διότι κάποιο προγραμματισμένο σας ταξίδι εγκυμονεί κινδύνους.
Επίσης το όνειρο ερμηνεύεται διαφορετικά αναλόγως το χρώμα του χιονιού, αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει.

Σχετικά όνειρα

  • Η ανθισμένη αμυγδαλιά είναι σύμβολο ερωτικής πληρότητας και πετυχημένων αισθηματικών σχέσεων.

    Αν δείτε στο όνειρο σας αμυγδαλιά ανθισμένη, θα ζήσετε μεγάλο έρωτα, ευτυχία ή θα αναρρώσετε από ασθένεια (εάν έχετε κάποια αρρώστια).

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

    Ετοιμαστείτε να δείτε τον εαυτό σας να φέρνει εις πέρας μεγάλες δυσκολίες και να παίρνει αυτό που του αξίζει.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλωνα με το πως και που βρίσκετε ο κισσός.
    Αν το αναρριχώμενο αυτό φυτό βρίσκετε κάπου στη φύση μαζί με άλλη βλάστηση, τότε το όνειρο σας προειδοποιεί ότι έχετε αντίζηλους.

  • Είναι όνειρα που έχουν σχέση με την κατάκτηση κάποιας επαγγελματικής θέσης η κάποιου κοινωνικού status το οποίο πιθανόν να επιθυμούμε υποσυνείδητα διακαώς.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

Εγγραφή στο RSS - ski