Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ομιλητής

Αρχική » Oneiro » ομιλητής

Ονειροκρίτης ομιλητής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ομιλητής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εξέδρα

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

Σχετικά όνειρα

  • Πολλοί ερμηνευτές ονείρων, αλλά και ο παραδοσιακός ονειροκρίτης, θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες.
    Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

  • Η καμέλια είναι ένα υπέροχο θαμνώδες φυτό, το οποίο περιβάλλεται με γυαλιστερό βαθυπράσινο φύλλωμα, είναι ιθαγενές της Ιαπωνίας και της Κίνας.

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

  • Οι περικοκλάδες, στα όνειρα, υποδηλώνουν καταστάσεις και υποθέσεις δυσεπίλυτες.
    Ειδικά όσον αφορά τα αισθηματικά, η παρουσία της περικοκλάδας στο όνειρο, σηματοδοτεί δυσκολίες και καυγάδες χωρίς να υπάρχει απαραίτητα σοβαρός λόγος.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

Εγγραφή στο RSS - ομιλητής