Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τοπίο

Αρχική » Oneiro » τοπίο

Ονειροκρίτης τοπίο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τοπίο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εξοχή

Μια όμορφη βόλτα στην εξοχή στον ύπνο σας σημαίνει ότι θα αποκτήσετε κάποια υλικά αγαθά.
Εάν όμως δείτε ότι είστε σε γεύμα στην εξοχή και κουβεντιάζετε με φίλους τότε να περιμένετε να σας παρουσιαστούν προβλήματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

  • Ο μούστος θεωρείτε, παραδόξως, αρνητικό σύμβολο στα όνειρα και προοιωνίζει γενικά ανησυχία ή και στεναχώρια.
    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μούστο ή ότι τρώτε ή πίνετε μούστο να περιμένετε ότι κάποια συμβάντα ή καταστάσεις μέσα στην οικογένεια θα σας στενοχωρήσουν.

  • Η ναφθαλίνη στα όνειρα συμβολίζει απογοήτευση.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

Εγγραφή στο RSS - τοπίο