Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εχθρικός

Αρχική » Oneiro » εχθρικός

Ονειροκρίτης εχθρικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εχθρικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εχθρός - αντίπαλος

Ονειροκρίτης εχθρός - αντίπαλος

Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλώθεται, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.
    Αν είστε άντρα και δείτε στον ύπνο σας ότι κλώθεται , το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι της απελπισίας που έχετε και της ματαιότητας που σας διακατέχει.

  • Η κατσαρίδα στα όνειρα θεωρείται ότι συμβολίζει στεναχώριες και βάσανα.

    Έτσι, η κατσαρίδα στο όνειρό σημαίνει ότι θα έχεις μικροενόχλήσεις από τους φίλους, τους γονείς ή τα αδέρφια σου ενώ αν εργάζεται τότε στη δουλειά σου θα έχεις κάποιο μικρό επεισόδιο με συναδέλφους.

  • Αν, στον ύπνο σας, έχετε πέσει σε αφασία, σημαίνει πως άνθρωποι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας, θα βρουν την ευκαιρία να σας καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα.

  • Οι καλαμιές γενικότερα συμβολίζουν κάτι το ασταθές και κρύβουν κινδύνους κυρίως για τα οικονομικά.

Εγγραφή στο RSS - εχθρικός