Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανταγωνιστής

Αρχική » Oneiro » ανταγωνιστής

Ονειροκρίτης ανταγωνιστής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανταγωνιστής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εχθρός - αντίπαλος

Ονειροκρίτης εχθρός - αντίπαλος

Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

ξενοδόχος - ξενοδοχείο

Ονειροκρίτης ξενοδόχος - ξενοδοχείο

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αυτό είναι το επάγγελμά σας και αυτό συμβαίνει όντως στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

Στην περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο μηχάνημα, κάλο-λαδωμένο και γυαλιστερό, να δουλεύει ακούραστα και μεθοδικά, οι ευκαιρίες πλουτισμού που θα σας τύχουν θα οφείλονται αποκλειστικά στην εργατικότητα σας.

  • Και το εδώλιο συγκαταλέγεται στα δυσοίωνα όνειρα, με αρνητική χροιά στην ερμηνεία τους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Ανάλογα την ποιότητα της καρέκλας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εξηγείται και το όνειρο που είδατε.

    Αν η καρέκλα είναι γερή και ωραία εμφανισιακά και καλής ποιότητας, τότε μπορείτε να χαίρεστε και να ελπίζετε.

    Πολλές κατακτήσεις σας περιμένουν σε όλους τους τομείς.

Εγγραφή στο RSS - ανταγωνιστής