Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζάρια

Αρχική » Oneiro » ζάρια

Ονειροκρίτης ζάρια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζάρια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Από όποια σκοπιά και να προσπαθήσουμε να μεταφράσουμε αυτό το όνειρο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα.

  • Αν δείτε ότι φοράτε καινούργιο καπέλο και καμαρώνετε για αυτό, να περιμένετε εύκολη κι ευχάριστη ζωή.

    Αν το καπέλο σας είναι παλιό και φθαρμένο, τότε αντιμετωπίζετε την περιφρόνηση των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας με τρόπο, λανθασμένο και σπασμωδικό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα. Αν δείτε στο όνειρο σας έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

  • Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

    Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - ζάρια